28 februar 2011

Tour de Neighborhood

Efter et par dage med vekslende vejr havde vi søndag igen en dag, der lugtede lidt af forår. Godt nok var temperaturen ikke over de magiske 10 grader, men med solen skinnende føltes det varmere så længe man gik i læ for vinden.
Vel vidende at vi snart skulle være forældre havde vi i julen eftersøgt en dansk barnevogn på Den Blå Avis. De fås som bekendt i mange størrelser og farver og vi havde udset os et par modeller fra det svenske Emaljunga. Den klassiske nordiske barnevogn findes stort set ikke på denne side af Atlanten, så vi vidste vi skulle fragte den over med os efter juleferien takket være Mortens frequent flyer status. Desværre var de barnevogne vi ønskede os ikke lige i nærheden af vores opholdssted under ferien, så da vi i Aalborg kunne afhente denne lettere brugte italienske model for 400 danske kroner syntes vi det var et godt sted at starte.

På nettet kunne vi ikke få noget entydigt svar på om det var forsvarligt at tage en syv dage gammel baby med udenfor på gåtur, så vi spurgte Benjamin selv om han havde lyst til at komme med. Efter nogle minutters stilhed og stirren gennem et par søvnige øjne, blev vi enige om at han jo var bygget af vores udendørs-DNA, så mon ikke han overlevede en halv times tur i det blå, godt pakket ind i liften forstås.

Vi fandt solbrillerne og halstørklæderne frem, så vi heller ikke blev forkølede, og så kørte vi en tur til stranden. Benjamin virkede til at nyde det, vi hørte ihvertfald ikke noget til ham på turen, selvom vores manglende erfaringen med vognens fire låste hjul gav et par utilsigtede kollisioner med kantsten og vores egne fødder.

Hyggeligt var det, og vi var glade for endeligt at komme lidt ud efter et par dage, hvor jeg stort set har været den eneste i stand til at forlade huset. Barnevognen fungerede fint, så den skal vi nok få glæde af mange kilometer frem over.

Ingen kommentarer: