14 februar 2011

Baby Valentine

14. Januar plejer ikke at være en dag vi har særlige følelser eller traditioner investeret i. Valentines Day er vist for de fleste danskere et fænomen vi har blomsterhandlerne mistænkt for.
Her i USA er det dog en vigtig tradition. Stædigt anfoert af detailhandelen, men alligevel en dag de fleste taler om. Med Valentines Day som den skemalagte dag for fødslen har den 14. Februar også været en dato vi har set frem til de sidste 6 måneder.

Smil til fotografen skat!

Lad det være sagt med det samme, vi har ikke fået en baby idag. Med et par timer tilbage på uret er det nok sikkert at sige at fødslen ikke sker på denne side af midnat. Til gengæld har Anja været hos lægen og der er nok af cifre at berette om. Babyen har igen scoret et 8 af 8 på sundheds-skalaen og den vejer cirka 3100 i nuværende forfatning. Pulsen og aktivitetsniveauet er helt i top, den er i øjeblikket i hård traeningslejr for at styrke lunge- og vejrtrækningsmuskler til når han / hun endeligt kommer ud.

Ok - nu knap saa meget...

Så istedet for at sidde på sygehuset som planlagt har vi brugt tiden til at tage et par billeder og lave lidt god mad. For selvom babyen ikke er kommet på besøg endnu kan de voksne godt fejre Valentines Day. Lægen forudser iøvrigt på baggrund af undersøgelsen idag at vi ikke kommer til at gå mange dage over tiden.
Stay tuned!

Ingen kommentarer: