12 februar 2011

Sleepover

Vi har i et par omgange fortalt om vores nabos tre piger Madeleine, Iris og Cora på henholdsvis syv, fem og tre. Vi ser dem ikke så tit for tiden, for vejret er koldt og haven fuld af sne. At have snefri fra skolen var vist sjovt de første par dage, men med op til en uges aflyste timer visse steder er de vist begyndt at kede sig.
Nu hvor vinterferien er lige om hjørnet har flere skoler besluttet sig for at inddrage dele af børnenes feriedage til at indhente den forsømte undervisning. Meget naturligt og sikkert også fornuftigt, men nok ikke lige populært alle steder.

Som plaster på såret havde vi de tre på besøg fredag eftermiddag. Deres mor skulle på arbejde og hendes kæreste var ikke kommet hjem endnu, så de fik lov at komme på besøg hos Anja mens jeg stadig var på arbejde.
Da jeg kom hjem klokken seks skulle de have været afhentet. Klokken halv syv blev vi usikre på om de overhovedet ville blive hentet, og med en normal sengetid klokken otte besluttede vi os for at lave mad til dem og lade dem sove hos os. Det synes de heldigvis var super spændende, så jeg lavede mad sammen med dem - en aktivitet de vist ikke var vant til hjemmefra. To skrællede gulerødder og skar løg mens jeg stegte pølser og lavede suppe med den sidste.

Efter aftensmaden fik vi reddet op i gæsteværelset og puttet pigerne under dynerne iført et par af vores alt for store t-shirts. Anja læste godnathistore og så var der ellers ro klokken ni.
De er meget velopdragne eller ihvertfald i kort snor derhjemme. Moren kom hjem fra arbejde halv elleve og hentede de halvsovende unger hos os inden midnat. Hvorfor kæresten ikke var kommet hjem fra arbejde ved vi ikke endnu, men vi hyggede os med dem så længe det varede. Tror også de synes det var sjovt at være på besøg. De er sikkert velkomne en anden gang.

Ingen kommentarer: