15 februar 2011

No news ...

Saa gik tirsdagen ogsaa og vi er stadig uden baby. Morten har vaeret paa arbejde hele dagen til ledelses-kursus, saa jeg har haft masser af timer til at udnytte ventetiden kreativt herhjemme.

De fleste baby objekter har vi faaet rekvireret gennem de seneste par maaneder. Crib, laenestol og brystpumpe har vi shoppet os til online eller paa loppemarked og vi fik masser af brugbare items fra venner og veninder til babyshower.
En skråstol som vi kender det fra Danmark er en anden sag - det er naesten ikke til at opdrive i USA. Alle skråstole de tilbyder her er som en vejfest fra 90'erne: Et syndigt virvar af pinlig orgelmusik og kuloerte lamper! Flere af stolene kan rokke af sig selv eller vibrere - noget vi ikke er sikre paa en nyfoedt saetter pris paa.

Jeg har længe søgt med lys og lygte efter en mere primitiv model og endelig har jeg fundet en, der lever op til den enkelthed jeg husker fra mit eget barndomshjem. Godt nok er den brugt og ikke i nogen lidt slidte blaa farver, men det er heldigvis let at goere noget ved.

Jeg har syet nyt betraek i moderigtigt sort/hvid desin' og Morten har fået til opgave at male stellet idag så den kan blive klar til brug. Saa er der endnu en to-do, der kan krydses af paa listen.

I mit arbejde med betraekket til stolen fik jeg blod paa tanden til at udforske goer-det-selv-babyting. Underligt nok findes der ikke ret mange stofbutikker her i nærheden, men der er rig mulighed for at bestille over nettet. Det er nu ikke helt det samme som at føle paa det stof jeg køber, saa jeg har heldigvis fundet en god forretning kun 15 min kørsel fra hvor vi bor. Udvalget er overvaeldende og prisen fornuftig, saa der er stof i lange baner i vores hus for tiden.

Symaskinen har efterhånden kørt mange kilometer de sidste par uger. Det er blevet til sengerand, et tæppe til barnesengen foruden lille 'billedbog' og et par puder paa de dage jeg har haft pedalen i bund. Seneste udfordring har vaeret disse ugler, jeg blev inspireret til under mit arbejde med billedbogen.

De kloge kalder vist min tilstand for "redebygning" eller nesting som de siger herovre. Om det er det jeg foretager mig styret af naturlige hormoner ved jeg ikke, men jeg synes det er skønt at bruge ventetiden produktivt.

Ingen kommentarer: