02 marts 2011

Anjas 10 på 10

Kalenderens blad er nu vendt til Marts, Benjamin er 10 dage gammel, og vi har aftalt at foråret starter nu og her.
Kigger jeg ned ad mig selv kan jeg næsten ikke forstå, at jeg for 10 dage siden gik rundt her i stuen med veer og vores lille fantastiske dreng inde i maven. De sidste 6 måneder er jeg blevet målt og vejet på ugentligt basis, men siden fødslen har jeg endnu ikke været på vægten. Jeg har været meget nysgerrig efter at se kroppens forandring udtrykt i tal, men da vi ingen vægt ejer har muligheden ikke budt sig til.

Igår kom vores nabo forbi og medbragte en digital vægt til en sandhedens time. Resultatet var meget overraskende, at jeg har tabt et kg om dagen siden Benjamin kom til verden. Det lover jo godt for at komme i form igen, især i forhold til de lune temperaturer og lange aftener, der jo snart banker på døren. Jeg mangler selvfølgelig en del muskelmasse for ikke at nævne timer i cykel sadlen, men mon ikke jeg kan komme ud og prøve kræfter med et par af sommerens triatlons?

Ingen kommentarer: