31 marts 2011

Benjamin i byen

Selvom man kun er 5 uger gammel kan man godt komme med mor og far i byen. Ogsaa selvom det er en af verdens mest pulserende storbyer man skal slaa sine baby-folder i.
New York er nu ikke den letteste by at have en baby med paa besoeg i, lad det vaere sagt med det samme. Foerst og fremmest skal man jo have en oppakning med som til en jordomrejse selvom man kun skal vaere vaek to dage: Barnevogn til gaatur, babystol til bilen og lift til at sove i - foer man faar set sig om har man moebler nok til at huse en mindre sigoejner-koloni. Vi skulle ovenikoebet pakkes ind i en lille Audi, saa vi pakkede kreativt inden vi tog afsted tirsdag aften.













I byen skulle vi bo paa det fashionable The Standard hotel paa Manhattan som Mortens chef havde valgt til det arrangement Mortens arbejde stod for. Mens han og PR teamet holdt hof for 40 journalister tog Benjamin og jeg ud og saa paa byen.













Han er helt vild med at koere i vores importerede barnevogn, selv paa New Yorks slidte gader var han glad og tilfreds med den ujaevne koersel og larmen fra trafikken. Vi havde nogle venner vi skulle besoege, saa vi travede hele vejen fra 14th Street til 48th og tilbage igen. Det er nok i naerheden af 10 km samlet for dagen, saa vi var godt traette da vi kom tilbage til Mortens arrangement, hvor vi skulle deltage klokken 4.00.













Efter at redaktoererne og journalisterne var gaaet hjem skulle Morten og firmaet vaere vaerter for en raekke Mommy-bloggere - en samling moedre, der bruger deres tid paa at blogge om moderskab og de produkter, de kommer i naerheden af derigennem. Lidt ligesom jeg goer nu.
Da Morten designer en del boernecykler skulle familierne komme paa besoeg til en boerne-cykel-aften, saa der var lagt op til boerne-stoej, ringende klokker og snurrende pedaler hele aftenen. Jeg er desvaerre alt for traet til at skrive om det lige nu, saa det maa vente til imorgen. Benjamin er lige faldet i soevn og Morten arbejder paa at indhente de forsoemte emails, saa jeg vil gaa i seng nu og blogge videre imorgen.
Godnat!

Ingen kommentarer: