17 marts 2011

Mellem måltider og bleskift

Vi fortsætter med glimtet i øjet. Først og fremmest en stor tak til familie og venner der har bidraget til overvægten i Hr. og fru Mortensens kufferter da de skulle drage over Atlanten. Benjamin er blevet begavet i stor stil.

Dagene er som fløjet af sted siden mine forældre er ankommet for nu 11 dage siden. Det er rart med et ekstra sæt hænder særligt nu hvor Mortens job har kaldt ham til Asien. Pt er det udelukkende Benjamin der sætter dagsordnen, mellem hans måltider, bøvser og bleskift har vi trods alt fået udrettet en hel del.

Der er kommet lister på dørene så det ikke trækker, det er jo ikke nogen hemlighed at husene her i USA hverken er bygget af mursten eller er særlig godt isoleret. Faktisk lød det fra fru Mortensen: det er da sjovt det er sådan nogle plastic - pap huse..

Med det sagt kan man nu sagtens finde en estate der er af lidt anden kaliber end dem med almindelig indkomst har råd til at bosætte sig i. Vi kan kun prale af at vi bor i sådan et kvarter og her nyder vi gerne lange solrige gåture.

Tiden er også blevet brugt til at tjekke nyheder i både ind og udland, man skal jo være sikker på at Danmark består nu når man er bortrejst for en periode.

Der er blevet skruet og bygget reol til moderens hjørne i børneværelset, så der er let adgang til notat bog, vandflaske og ur under fodringerne, i nattens mulm og mørke.

Bedstefar har brillieret i køkkenet og været ekstra huslig.

Tre mand stærk er det også lykkedes os at få Benjamin til at sætte sine fodspor og håndaftryk.

Diverse kryds og tværs er blevet løst og kortspillet er fundet frem, der bliver lagt kabale og spillet femhundrede.

Der er blevet hygget som aldrig før, om både store og små.
Jeg kan ikke beskrive med ord hvor dejligt det er med besøg fra mor og far :-)

Ingen kommentarer: