04 marts 2011

En uge med Benjamin ...

Saa er der gaaet en "rigtig" uge med Benjamin. Barselsorlov i Connecticut straekker sig fem lange dage, saa Morten har vaeret paa arbejde siden mandag, dog med nogen flex. I mellemtiden har vi vaeret herhjemme og vokset os store og staerke. (Mest Benjamin).













Vi er stadig i den gode rytme med hyppigere spisning i loebet af dagen og nogle vaagne timer mens solen staar hoejt paa himlen.













I loebet af natten er der laengere mellem maaltiderne og vi faar sovet godt igennem dog med nogle afbrud i loebet af natten. Om morgenen vaagner han omkring klokken 6, men han er let at overtale til en halv time mere paa oejet hvis han for lov at ligge hos sin far.













Mens Morten har vaeret paa arbejde har vi vaeret ude og se paa verden. Laerdom og viden kan man naesten ikke faa indenbords hurtigt nok, saa vi har vaeret en tur paa Yale universitetet og see naermere paa fasciliteterne som inspiration.













Hvor oplyst Benjamin blev fra den lune plads paa bunden af barnevognen er nok begraenset, men turen til Yale var selvfoelgelig ogsaa mest for min skyld. Det er rart at komme lidt ud naar vejret er til det.













Som amerikansk statsborger har dog jo muligheden for at uddanne sig herovre skulle han have lysten og karaktererne til det.

Ingen kommentarer: