27 marts 2011

Taiwan kort fortalt ...

Der er ikke meget at berette fra Taiwan i denne omgang. Jeg forsøgte at gøre turen så kort som muligt for at komme hjem til familien, og med et kompakt program får man ikke set meget andet end hotelværelset, mødelokaler og restauranter.
Jeg var dog heldig at kunne klemme en cykeltur ind i agendaen på en mandag morgen efter vores salgsmøde havde stået på hele weekenden. Under dække af at skulle teste en ny prototype kastede jeg mig ud i morgen-mylder-trafikken sammen med en asiatisk kollega.

7:30 stod jeg og cyklen klar og ventede på at komme ud af den smog-beklædte Taichung by. Ud over ny ramme, var der nye hjul og den nye Shimano Ultegra gruppe monteret, så der var masser af grund til at glæde sig til en times let motion i bakkerne omkring bygrænsen.

Desværre varede glæden kun kort, for mit bagdæk mistede pusten allerede efter 15 km.
Vi var lige begyndt at komme på landevejen, og med den måde punkteringen viste sig, tror jeg fælgbåndet var installeret forkert og dermed lod slangen komme i berøring med en skarp kant omkring et eger hul.

Uanset hvad var der ikke andet at gøre end at fange en taxi for at komme tilbage til hotellet. Ingen af os havde ekstra slanger med hvilket naturligvis er en utilgivelig rookie-mistake.

Nærmest utrøstelig kom jeg tilbage til hotellet med min nu deflaterede prototype som jeg gav tilbage til nogle kyndige mekanikere, så måtte de om resten bare jeg fik et sæt nye dæk på. Vittoria skulle jeg ihvertfald ikke prøve lykken med igen.
Cyklen blev derefter pakket og sendt med mig tiil USA, hvor jeg så kan teste videre. Som plaster på såret tog jeg mig tid til en times massage om aftenen sammen med min ven og kollega Juan.

Ingen kommentarer: