13 marts 2011

Den Jyske Delegation ...

Det er sagt med et kaerligt glimt i oejet, og det er da heller ikke til at "loeve" fra at Anja og familie er fra Nordjylland. Vi har begge boet i Aalborg og Noerresundby, faktisk faa hundrede meter fra hinanden gennem flere aar uden aldrig at moedes foer en gang sent i 2006. Men tilbage til familien, der er Nordenfjords fra, naesten langt nok ude til at en dansk komiker kunne komme forbi under et tv-program om udkants-Danmark.













For at se deres nye barnebarn er familien Mortensen kommet paa besoeg i Connecticut, hvor de sammen med os nu har tilbragt een af tre ugers ferie. Naar man kommer saadan langvejs fra, skal man selvfoeleligt hentes i lufthavnen i sort limousine af chauffoer med obligatorisk indisk accent.













Det er fantastisk rart baade for os og dem, dels at tilbringe tid med Benjamin, dels at give os lidt mere overskud i hverdagen.













Isaer den kommende uge, hvor jeg rejser til Asien for at arbejde, er det rart der er familie omkring Anja og den lille. Han vokser dag for dag, baade i laengde og omfang, saa han skal mandsopdaekkes for ikke at lave ulykker.













Vi har vaeret paa tur i omraadet, baade i den firhjulede barnevogn og svenske familiebil. Ellers har vi vaeret derhjemme og puslet eller luftet oererne i haven, naar vejret tillader det.













Der er ogsaa blevet knipset en exorbitant stor maengde billeder, hvorfor vi ikke behoever mange anslag paa keyboarded for at fylde dette indlaeg ud. Billeder siger som bekendt mere end Tusind(smil) ord.

Ingen kommentarer: