11 marts 2011

Svaervaegter

Benjamin har vaeret til laegen med sin mor og bedsteforaeldre mens jeg har vaeret i Washington. Tirsdag skulle han maales og vejes, for at se om han har udviklet sig efter planen, over de foerste 14 dage af hans liv.













Som vi skrev tidligere har vi faaet raad og vejledning i amning og fuldt laegens skema til punkt og prikke. Han har spist 8 til 12 gange i doegnet og taget godt for sig af retterne, saa vi var ikke i tvivl om at han var paa rette spor, ogsaa efter det foerste laegebesog, hvor han havde taget 7 ounces paa.













I tirsdags fik vi ham saa paa vaegten igen, og han er blevet en rigtig lille svaervaegter. Mere end et pund, dvs. cirka 500 gram har han taget paa over en uge, saa laegen var noget overrasket og vist ogsaa en smule imponeret. Hans vaegt er nu oppe paa 7.1 pund som det ses paa vaegten.
Vi er blevet meget trygge ved hans udvikling, der er kommet lidt ekstra depoter paa her og der, og han spiser graadigt naar han er sammen med Anja. Hvornaar vi saa skal have ham paa slankekur bliver det naeste spoergsmaal, men mon ikke det varer et par aar, foer det bliver aktuelt.

Ingen kommentarer: