01 april 2011

Schwinn NYC Media Event

Som Anja skrev igår var årsagen til vi var taget til New York at jeg skulle deltage i en medie-event for en række indbudte journalister. Størstedelen fra publikationer jeg aldrig har hørt om før, men når man hører om hvor mange eksemplarer de distribuerer over hele USA forstår man vigtigheden af den slags medie-dage. Indrømmet, det er lidt mærkeligt at blive interviewet til *Lucky", der er et magasin for teenage-piger - så synes jeg det faldt mere naturligt at tale med Mens Health og Maxim.

Anyway - godt 40 journalister kom vi igennem på en dag. Jeg fortæller dem om brandet og vores produkter hvorefter samtalen ofte drejer sig hen på hvordan det føles som Europæer at manage USA's mest velkendte cykelbrand. Det er også en bemærkelsesværdig konstellation set udefra, men fortæller man om cykelkulturen i Danmark og København i særdeleshed, så er der fuld forståelse for hvor meget Amerikanerne kan lære af Europæisk velo-kultur. Copenhagen kender de fleste selvfølgelig og Danish Design er også et brand, der bliver nikket genkendende til uanset hvor jeg kommer frem.

Efter en lang dag med professionelle var det tid til Mommy-bloggere og deres familier. Vi har fået den tidligere elitesvømmer og TV-personlighed Summer Sanders til at være ambassadør for brandet, saa hun bød velkommen til en myriade af små størrelser. Selv har hun tp børn og er iøvrigt den Amerikanske idrætsudøver, der vandt flest medaljer ved OL i Barcelona. En slags kvindelig Ian Thorpe.

Anja og Benjamin deltog også. Anja er jo både mommy og blogger, saa de passede fint ind i arrangementet og jeg kunne legalt have familien med på arbejde. Fotografen skød også et par billeder, men vi har ikke fået dem endnu, så de må vente.
Vi var færdige lidt over 22, og så vendte vi ellers snuden mod hotellet for at overnatte til torsdag hvor vi skulle på det danske konsulat og have rødbedefarvet pas til Benjamin.

Ingen kommentarer: