15 april 2011

"...Nej skat din r** ser ikke stor ud i de bukser..."













Ja - saa er der doemt shopping med poden. Vi har vaeret i Mall'et, Benjamin's debut i den Amerikanske tradition af daarlig stil og usund fastfood. I byen Stamford nogle faa minutter paa motorvejen vaek fra vores bopael, er der et Mall af en rimelig stoerrelse, med butikker man finder over hele landet: Abercrombie & Fitch, Victorias Secret, Footlocker og selvfoelgelig en hel stribe saakaldte restauranter. De har ogsaa en H&M og Zara, der ofte er Anjas foerste besoeg paa turen.













Tro ikke at vi nyder det specielt meget. Vi er positioneret et sted mellem mit inderlige ubehag og Anjas blotte accept af konceptet. Men toej skal vi have lidt nyt af med mellemrum, og Benjamin vokser derudaf. Havde vi mulighed for at tage til Soho eller Manhattan hver gang vi ville shoppe, ville vi goere det. Men med Benjamin er Mall'et lettere, og det kan sagtens goeres hyggeligt de faa gange om aaret, vi tager afsted. Recepten er tidlig loerdag morgen og masser af kildevand og taalmodighed i vognen.













Efter et par timers shopping er det tid til frokost, og vi goer hvad vi kan for at undgaa Mc-Det ene eller det andet. Istedet stoppede vi paa en lokal restaurant, hvor en lille gang nachos med kylling serveres i et trug. Welcome to America!













Hvad der kommer ind skal som bekendt ud igen, saa efter foerst Benjamin havde faaet sin frokost og vi havde konsumeret vores, saa ville den lille fyr gerne skiftes. Godt der er power seats og god benplads i volvoen, Anja har efterhaanden faaet tag'et i den lille dreng selvom han spjaetter noget rundt der paa bagsaedet af XC70'eren.

Ingen kommentarer: