30 april 2011

1491 and counting ...

Nu man er blevet forældre og sat, går lørdag aften med en helt anden type aktiviteter end tidligere. I dag lørdag har vi motioneret, Anja først i fitness, så jeg på cyklen og nu sidder Anja på hometraineren og ser et online afsnit af en sæbeopera mens Benjamin sover. Jeg er startet på at rydde og i det væld af billeder, der er blevet taget de sidste 8-10 uger.

Siden Benjamin blev født har vi taget 1491 billeder, der er blevet katalogiseret. Dertil kommer så et uvist antal på vores iPhones, men mon ikke vi er tæt på de 2000 billeder på 10 uger. Det er en voldsom datamængde, så der skal ryddes ud for at give plads til nogle nye og give de bedste shots lidt mere plads i fotoalbummet.

I dag som April slutter er der her et par af de seneste træffere. I øvrigt har han nu sovet hele natten 6 dage i træk. Med hele natten skal forstås at han sover fra cirka 21 til 05 næste morgen.

Vi har lavet et ritual hvor han bliver skiftet og iført nattøj hvorefter han kommer i seng med et godnat. Det har virket over al forventning, botset fra en smule puslen i løbet af natten er han rolig og sover hele vejen igennem til stor tilfredshed for os alle.

Ingen kommentarer: