02 maj 2011

Hot Rod

Der er langt imellem baby-fri indlæg, men bloggen er jo primært henvendt familie og venner, og Benjamin fylder en del i hverdagen for tiden. I takt med vejret er blevet bedre er Norwalk dog begyndt at vågne fra vinterhiet og i denne weekend var der classic car show ved stranden få hundrede meter fra vores bopæl.

Vi tog Benjamin på maven og barnevognen med os, og iklædt sommertøj og hat gik vi ned for at se på de 60-70 biler, der var samlet til udstilling på den store græsplæne, der til dagligt er hundepark.

Der var meget naturligt flest amerikanske klassikere repræsenteret, men der var også et par bobler og jaguarer imellem. Fælles for dem alle var højglanspolerede kølere og chrome så langt øjet rækkkede.

Der var selvfølgelig også en hilsen til kongen selv, meget passende i de her royale bryllups dage.

Hot rods og stylede non-serie karrosserier var der også et stort udvalg af, en del med de klassiske flammer og nogle få i klare, opsigsvækkende farver.

Vi kunne ikke begejstre Benjamin mere end at han tog en lur midt i det hele mens vi nød at sommervejret endeligt havde fundet vej til Connecticut.

Ingen kommentarer: