24 maj 2011

Swim to work ...

Maj maaned er Bike to Work maaned i USA, et initiativ for at skabe mere fokus paa cykling i de 52 stater. Connecticut er desvaerre ret langt paa nede paa listen over cykelvenlige stater, saa det er en bedroevelig statistik vi lever i.
Heldigvis har Morten faaet ny cykel til at muntre ham op.













Tre gange om ugen cykler han til arbejde hvis vejret ellers tillader det. Benjamin er "flink" til at vaekke ham klokken 06, saa han har masser af tid til at komme ud af sengen foer han tager afsted kl. 07.













Vejret her lidt nord for Long Island er meget omskifteligt i Maj maaned, saa nogle dage er der som idag straalende sol og 25 grader, andre dage som i sidste uge fik vi regn hver eneste dag, hvilket har resulteret i oversvoemmede veje. Det er ikke saa slemt som Mississippi, men det er ikke sjovt at skulle cykle gennem en soe som denne med en helt ny cykel.













Vandet var godt en fod dybt, altsaa cirka 30 cm. Det er nok til at hjulenes nav og stellets kranksaet ville komme under vand, saa slet ikke sundt for en ny racercykel.













For at skaane grejet maatte Morten derfor vende om og cykle en 5 km omvej. Det var ikke det store problem, men oversvoemmelsen var mindre end 1 km fra kontoret, saa irriterende at skulle cykle tilbage hvor han kom fra, dreje af og saa ellers cykle en stor bue udenom.

Ingen kommentarer: