30 maj 2011

Date Night ...

Man skal ikke undervurdere tiden uden børn. Ikke at vi har fortrudt vores lille bønnespirre, men en date uden børn med jævne mellemrum virker som en rigtig god ide. Det må vi sande efter vores første "date night" som amerikanerne kalder det. Vi synes ellers det er gået problemløst at have Benjamin med ude, og det har da heller ikke voldt andre problemer end en smule forsinkelse med at komme ud ad døren, men så længe vi har været indenfor det høflige kvarter, har vi givet os selv karakteren bestået.

Lørdag aften gengældte naboen vores tjeneste med deres piger torsdag og passede Benjamin mens vi tog ud og spiste. Centrum af byen er kun 4 km væk, så vi tog cyklerne i varmen.

Restauranten hed velvalgt Sunset Grill og ligger på marinaen hvor vi bor. Ikke samme sted som vores nye sejlklub, men ved siden "vores" strand vi tit går til. Med udsigt over vandet mod vest er man i første linie til solnedgangen.

Under middagen tænkte vi (næsten) ikke på Benjamin derhjemme, vi vidste han var i gode hænder og vi havde en hyggelig aften med kold hvidvin og god mad. Der er liv selv med børn!

Ingen kommentarer: