11 april 2011

Baby Tub ...

I sommer da vi en dag gik hjem fra stranden en eftermiddag i August stod der et lille blåt badekar ud for en villa sammen med en samling andre gratis effekter. Karet virkede nyt og i fin stand, så vi tog det med hjem og gjorde det rent. Nu er tiden så kommet hvor Benjamin kan gøre brug af det, og vi har gjort det til en vane at bade ham som minimum i weekenden.
At nyde hans selskab hvert sekundt man får hver dag er vores vigtigste aktivitet. Dertil kommer så alt det praktiske, fuldtids arbejde for Morten og en smule motion, så vi beklager de til tider lange pauser mellem indlæggende. Vi har nu samlet en del billeder sammen fra vores iPhones og indtil flere kameraer, så forhåbentligt får vi lidt mere tid hen over denne uge til at vise ham frem.
Tilbage il badekaret. Som man kan se på billedet er han blevet god til at lave grimasser. Han nyder det varme vand selvom han ligner én, der hellere ville have fødderne på fast grund.

Op af vandet skal han tørres hurtigt, for han mister kropsvarmen hurtigt. Hans lille (men hastigt voksende) krop bliver nusset og tørret indtil han er helt lyserød og velduftende.

Efter bad er han helt rolig og tilfreds. Vi lader ham ligge uden ble på, hvilket somme tider går ud over en del håndklæder og stof bleer, men det er synd at pakke ham ind i bleer hele dagen og hans bagdel er helt sikkert mindre postkassefarvet hvis han får et par timer i det fri i løbet af dagen.

Klokken 18 kommer hans far hjem fra arbejde, tre ud af fem dage på cykel. Vejret er ved at blive sommerligt, så Morten har vist taget billeder fra skoven i forårsfarver. Vi glæder os meget til vi snart skal ud i verden med vores lille renvaskede fyr.

Ingen kommentarer: