28 april 2011

Baby Bjørn

Der er masser af udstyr, der giver sig ud for at være uundværligt, når man får et lille barn. Alt lige fra brystpumper, transportable kravlegårde, duftlys og selvkørende barnevogne gør deres til at blive puttet i barneværelset. Vi bidder på de færeste, men en BabyBjørn har vist sig at være en rigtig god investering.


Det skulle også gerne være et hit, når man er baby og hedder Bjørn til mellemnavn. Det er nu ikke fordi Benjamin spenderer oceaner af tid hængt op på brystet af os, men langsomt er vi ved at vænne ham til at sidde i selen enten i dagligdagen derhjemme eller på gårut i weekenden. Fordelen er at det er let at have ham med og under kontrol, og han har godt af ikke altid at ligge i vandret positur.


Nogle dage har vi ham i selen indenfor i huset i en halv time mens vi rydder op eller bare bevæger os rundt, på andre tider tager vi ham med på en kort gåtur rundt om blokken for at vende ham til fornemmelsen. Han falder i søvn efter en tid, men som han vokser kan han sidde omvendt i selen og kigge fremad, hvilket forhåbentligt gør oplevelsen større.


Vi har faktisk erhvervet os to modeller, den ene er den klassiske til brug i hjemmet, den anden er cross-country varianten med bedre ophæng og aflastning af ryggen. Vi har købt dem begge brugt, så de har været billige og efter en tur i vaskemaskinen er de som nye.
Begge modeller er klart anbefalelsesværdige hvis man vil være aktiv med sit spædbarn.

Ingen kommentarer: