25 april 2011

Benjamin 9 weeks

Så er vores lille dreng blevet 2 måneder gammel. Han vokser med lynets hast og sidste uge rundede han 13 pund på vægten hos lægen. Det svarer til at have fordoblet sin vægt på 8 uger, hvem der bare havde en bankkonto med den slags rentevækst.

Han er som man kan se blevet glad for sit legetæppe, hvor han bruger flere og flere minutter om dagen, enten på maven eller påå ryggen med legetøjet hængende ned fra oven.

Når vi ikke lige har computer-kvaler bruger vi tid med familie og venner på skype, noget Benjamin også gerne vil deltage i. Han følger ihvertfald opmærksomt med og prøver at finde ud af hvor de ekstra stemmer kommer fra.

Han er nu også nået en milepæl i sin opvækst ved at rykke op i blekategori 2, noget der giver masser af street-credit hos de andre rollinger. Vi kan allerede mærke hvordan han er ved at træde ind i de voksnes rækker. Der er dog stadig billeder af Peter Plys og Tigerdyr på bleen, noget vi skulle bruge lang tid på at forklare ham var super cool og ikke noget at være pinlig over.

Vi er ved at lægge sidste hånd på indbydelser til barnedåb, der kommer til at foregå i Danmark til Juni. Så må vi se om han er blevet teenager til den tid eller om han stadig er klædt i Huggies.

Ingen kommentarer: