21 april 2011

Dress Code

Foraaret er langsomt ved at faa fat i det Connecticut'ske, selvom det foregaar med to-skridt-frem-og-et-tilbage trin. Benjamins ankomst har lagt en naturlig daemper paa ambitionerne for motionsniveauet og antallet af triathlons paa 2011-kalenderen.
Der er udsigt til et par loeb i horisonten, som vi ikke har afskrevet helt endnu. For mit vedkommende er det en stor fordel at kunne cykle til arbejde, for saa er der da gang i benene og der kommer hurtigt 6-7 timer paa kontoen. Samtidigt har Anja bilen og kan koere til de steder og arrangementer hun oensker.













Dress Code'en til det arrangement er simpelt - en cykel, hjelm og en rygsaek med computeren i, og saa ellers skiftetoej og brusekabine paa jobbet.
Det er lidt svaere for Anja, for Benjamin er fuldtidsbeskaeftigelse og ikke saa let at "parkere", hvis hun vil ud og loebe en tur.
Anja er i midlertid fast besluttet paa at komme tilbage i form og smide graviditets-kiloene saa hun er ved at udarbejde en plan for hvordan og hvornaar hun motionerer, saa hun kan komme i bikini-form til sommer.

Ingen kommentarer: