01 maj 2010

22 Kubik part 2

Fredag morgen ventede vi spaendt paa containeren ikke mindst fordi vi var lidt nervoese for om alt vores interioer nu ogsaa kunne plads paa de 20 fod.













Lastbilen ankom halv ti og parkerede lige nedenfor huset saa der skulle loeftes saa kort afstand som muligt. Vi fik lov at hjaelpe lidt til denne gang selvom sjakket tydeligvis vidste hvad de havde med at goere. Foerste kommode kom ind paa plads i dybet og vi kunne godt se hvor smaat moeblementet pludseligt kom til at se ud.













I takt med at flyttelaesset blev baaret ned og fyldt ind, jo mere gik det op for os as vi ville have rigeligt plads tilbage ved vejs ende. Da de fleste moebler var sat ind havde vi kun stoppet halvdelen af containeren ud. En af flyttemaendende fortalte at containeren rummede 33 kubikmeter, og da vi var helt faerdige med at baere var der stadig en tredjedel tilbage med luft.













Efter at indholdet var blevet forsvarligt sikret blev containeren lukket og forseglet, toldpapirer underskrevet og saa koerte hele vores 22 kubik materielle gods ud mod horizonten. Vi ser det foerst igen om 4 uger efter det har vaeret en tur paa skib over atlanten...

Ingen kommentarer: