19 maj 2010

Amerikansk for begyndere

Det er heldigvis ikke det helt store kulturchok at flytte over atlanten. Bortset fra niveauet af drikkepenge og hoejresving ved roedt lys er vi indtil nu ikke stoedt paa de store forskelle. Vi har faktisk 2 gange stoedt paa tysktalende amerikanere in den forgangne uge, saa ikke engang de gloser kan man loebe fra paa et nyt kontinent.
Vi er stadig uden moebler, men som billedet viser med godt vejr.













Anja knokler videre med lejligheden, koekkenet og badevaerelset er malet faerdigt og alle hylder er beklaedt med hvidt plast saa her ser rent og nordisk ud. Vi havde et lille gaslaek omkring komfuret igaar, saa vi spiste ude igen igen.
I aftes var der det lokale "verdensmesterskab" ved kontoret - et cykel-kriterium for kategori 1-5 af lokale ryttere. Det afholdes paa vejene omkring Cannondale, ingen relation, men det er et lille industrikvarter med rolige veje og en 1500 kuperet rundstraekning, der forceres saa mange gange som muligt paa knap en time.
Der er flere af de ansatte hos Cannondale, der er ex-professionelle, saa der bliver ikke givet ved doerene.













Local criterium on the roads by the office.

Jeg haaber min cykel kommer inden laenge, saa jeg kan naa at vaere med naeste onsdag.

Een positiv side af at vaere uden inventar er at vi bruger mere tid udenfor, og har maaske ogsaa mere kvalitetstid sammen frem for at sidde i sofaen. TV'et savner vi kun ved lejlighed, men med en havn og en strand lige i naerheden faar vi gaaet en tur om aftenen istedet for at foelge med i dagens nyheder eller hvem der vinder American Idol.













Udsigten om aftenen over havnen og tilstoedende park er heller ikke vaerst naar nu man ikke har andet at tage sig til.

Ingen kommentarer: