24 maj 2010

Bloomin' Metric

Ud over det lokale criterium om onsdagen ved kontoret er der diverse cykelloeb naesten hver weekend, baade for folk med landevejscykler og mountainbikes. Da vi ikke har vores cykler endnu har vi ikke haft lejlighed til at komme ud og koere med andre, men her i weekenden boed muligheden sig lige udenfor vores hus i Norwalk.













Ready for the ride...

Bloomin' Metric er ikke et race, men en cykeltur med stort t. Formaalet er at skabe opmaerksomhed omkring cykelsporten i omraadet og samle ind til velgoerende formaal. Tilmelding foregaar online eller paa dagen og for de godt 30 US dollars faar man en t-shirt, forplejning og muligheden for at koere 25 miles (40 km), 75 km eller fulde 100 km.













Bloomin' Metric at Calf Pasture Beach, Norwalk CT.

Vi havde laant et par cykler og med Anja ifoert laant hjelm et nummer for lille og sko tre numre for store var vi klar til at koere den korte distance. Starten var rullende mellem klokken 7 og 9.30 soendag morgen, man skulle bare moede op og indhente kort foer man kunne trille ud paa ruten.













Riding Long Island Sound...

Samlet var der mere end 2000 mennesker til start hvilket var et fint fremmoede. Som billederne viser var det diset, men 18 grader varmt, saa fint cykelvejr.













Efter turen tog vi bilen til Wilton YMCA og svoemmede en time, saa vi fik traenet lidt alsidigt denne soendag. Siden jeg var der i Februar er overdaekningen blevet taget ned, saa 50 meter poolen er nu under aaben himmel.













Off to the pool at the Wilton Y.

Sidste stop paa sports-touren var ved stranden, hvor der er et stort idraetsanlaeg. Med baner til volley, petanque, basketball og baseball er der lidt for enhver smag. Vi satte os og saa Team Loveshack udradere holdet fra Georgetown 17-3 i softball.













Det var ikke kun bolden, der var rund i formen, saa vi gaetter paa det nok ikke var en foerste divisions kamp vi overvaerede. Men underholdende var det.

Ingen kommentarer: