30 april 2010

22 Kubik part 1

Saa er maaneden ved at vaere gaaet og dermed ogsaa vores indlogering paa Sperrstrasse 103. Vores dage i Basel er ved at vaere talte, men inden vi kan rejse bort skulle vi lige have vores inventar sendt afsted.













For at flyttefirmaet kunne ankomme og pakke vores ting skulle vi arrangere afspaering af parkeringspladsen foran bygningen.













Skiltene hentede vi paa politistationen rundt om hjoernet, og saa stod de paa gaden i 48 timer foer flyttefirmaet ankom torsdag morgen 08:30.













Vi maatte ikke selv pakke i forhold til forsikring og told, saa vi kunne bare se paa mens der blev knoklet med at faa vores ejendele til at passe i de medbragte kasser. Vi havde dog fundet alt den original emballage vi havde gemt i kaelderen frem og sat billederne ned paa gulvet.













Our living room wednesday afternoon...

Det tog firmaets udsendte trekloever til klokken 15:30 foer alt var viklet ind i plastik, klar til at blive pakket i container fredag morgen.













And our living room 24 hours later...

Containeren firmaet havde vurderet som passende stoerrelse var paa 20 fod. Det virker ikke af meget, men som du kan se imorgen her paa bloggen, saa er det stoerre end man tror. Vi var lidt nervoese da vi gik iseng igaar, men som du kan laese i part 2 saa gik det bedre end forventet.

Ingen kommentarer: