06 april 2010

Godstransport

Efter at vi havde været i Frankrig for at besøge mine forældre var det deres tur til at komme til Basel. Cyklerne var spændt bag på VW'en, der iøvrigt var læsset minimalt for at kunne hjembringe så mange af vores ejendele som muligt.

I vores flytte-projekt er vi begrænset til et budget og dermed antal af ejendele vi kan medbringe til USA. Egentligt er vi slet ikke interesseret i at flytte hele indersiden af vores lejlighed, idet vi forventer at returnere til Europa indenfor nogle år. Det er derfor ikke ideelt at flytte mere, end vi vil have med retur når den dag kommer.
Mine forældre havde indvilget i at tage 6 flyttekasser med til Danmark til opbevaring på ubestemt tid. Vi kom af med personlige papirer, bøger, tøj, mikro-ovn og et par lamper.

Inden de kørte søndag havde vi også tid til en gåtur i skoven og en god middag i Tyskland. Det er altid rart med besøg, og vi ved det kommer sikkert til at ske med lavere frekvens efter at vi er flyttet til USA.

Efter besøget kunne vi nyde en cykeltur i søndags-aftensolen, der først går ned kvart over otte. Det føles som om sommeren er lige om hjørnet, det bliver spændende at se om vi når at flytte inden årets første sommerdag.

Indtil nu er vi blevet ramt af så mange visa-forsinkelser, at vi ikke længere regner med anden uge af April (altså næste uge), men håber på flybilletter lige omkring første Maj.

Ingen kommentarer: