25 april 2010

2.4 fra sommer ...

Det er lige ved og næsten sommer i Basel disse dage. Temperaturen sniger sig op på omkring 20 grader i timerne mellem 14 og 17, og det er behageligt lunt til klokken 20. Morgen og sen aften er det stadig køligt, men med solen fremme og masser af glade mennesker ved Rhinen er det næsten som årets første sommerdag, selvom temperaturen er 2.4 grader fra de magiske 25.

Til sommer hører naturligvis aftensmad grillet til ukendelighed, så vi smed pølser og kylling på en engangsgril importeret fra Biltema, og sendte tykke røgsignaler til resten af blokken.

Bortset fra Anja skar sin finger halvt af under forberedelsen fungerede kødet nu meget godt med salat og hvidvin, så vi var dejligt mætte og tilfredse ved solnedgang 20.30.

Resten af den kommende uge står menuen på alt godt fra fryseren, så det var en god måde at fejre sidste lørdag aften i casa Basel på. Mon ikke Anja får sit ønske om mere grillmad opfyldt når vi er flyttet..? Det er vist obligatorisk at fyre op i BBQ'en i USA mindst én gang om ugen.

Ingen kommentarer: