30 januar 2009

På tur

Familien er landet i 4057 Basel, Simon og Cecilie har nu været hos os i to dage og vi har fået set os lidt omkring. Torsdag promenerede vi stræderne i midtbyen og tog en tur i Basel Zoo, der faktisk viste sig at være overraskende godt. Dyrene var tæt på, i fuldt vigør og vi blev lukket ud igen uden de store parlamentariske armbevægelser.

Fredag har vi været tidlige op og kørt af sted på ski i Hasliberg-Meiringen, 144 km fra Basel. Hasliberg (bjerget) ligger lige ved Interlagen og Brienzer-søen og rækker 2500 meter op mod skyerne. Det er et af de nordligste skisportsteder i den Schweiziske del af Alperne. Hasliberg er også tæt på Engelberg og Andermatt hvor vi har været tidligere.

Stedet var ret ideelt, tilpas mange lifter og piste og sol på bjerget hele dagen. Der var første gang vi kørte dertil, men sikkert ikke sidste.

Den klassiske ski-frokost på soldækket i 2500 meters højde.

Sneen var generelt god, selvom den var 5 dage gammel, vi fik kørt over det meste af anlægget og der var kun et par styrt eller tre på de stejle steder.

I morgen tager vi den mere med ro, restituerer en smule og håber på sol omkring Basel. Søndag tager vi afsted på ski igen hvis ellers de blå mærker har fortaget sig en smule.

Ingen kommentarer: