04 januar 2009

Istid

Efter en afslappet lørdag skulle vi i dag ud og motionere lidt i skovene omkring Basel. Ideen var at GPS-mappe en rute som vi så i fremtiden kan bruge som pejlemærke for træning op til løb. Ruten er ikke udpræget teknisk, men byder dog på et par gode stigninger og enkelte singletrails.


Da vi kom til skoven ved 12-tiden viste vores plan sig desværre noget besværliggjort af et tykt isslag på de store stier. Det var ikke blot en smule isglat, som billedet her viser var det regulær skøjtebane flere steder.


Rundt skulle vi under alle omstændigheder for at regne distancen ud, så vi måtte bare af og trække de gange, der kun var is som underlag. Det blev nu også til en smule kørsel så turen var ikke helt forgæves.


Ruten viste sig at være 17,75 km lang med 376 højdemeter. Tiden blev så langsom at den ikke kan bruges til noget, så vi må ud igen og sætte en tid vi kan køre imod som sæsonen skrider frem.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ihh spændende :-).. Er det monstro en rute der er lagt for at træne til Giant24?? Ikke noget pres herfra, men vi har næsten pakket til turen hi hi..

Knus fra Casper og Christina

Anja og Morten sagde ...

Tjaaa det kunne godt være. Vi skal vist have truffet en afgørelse inden så længe. Kan se der allerede er 25 hold meldt til.
Er vi sikre på vi kan holde ambitionsniveauet nede hvor alle kan være med og gøre det dels for selskabet, dels for udfordringen?

Anonym sagde ...

Tror Christina er indstillet på at gøre det så godt som muligt, men det indebærer vist nok bare at gennemføre. Mine egne ambitioner i dette løb kan vist ligge et meget lille sted, så træn i bare igennem og lad os få os meldt os til. Noget nyt vedr. den mail Morten har sendt dem?

Casper

Anja og Morten sagde ...

Hey
Desværre ingen yderligere respons på mailen, det ser ud til de holder "mix" som de plejer.
Det er jo også lidt ligegyldigt, vi skal køre det hvis vi har lyst. Der kommer sikkert ikke så mange teams med piger alligevel.
Jeg hører Anja hvad hun har lyst til og mailer dig senest i weekenden.
Skal vi ud og finde en sponsor?