01 januar 2009

Nytår

Så er 2008 officielt afsluttet og der er taget hul på det sidste år i milleniumets første årti. Vi har lige som sidste år fejret nytårsaften med Henna & Juan, foruden en række af mortens kolleger. Vi omdannede vores stue til festlokale og Anja koordinerede menuen så der blev indslag fra hele Europa.


Man kan jo ikke hoppe ind i det nye år uden champagne og hjemmelavet kransekage så vi gik i krig med den klistrede mandel/sukker substans. Det går fint hvis blot man har våde fingre, så er det til at forme noget, der ligner en klassisk trekantet form. Vi var i hvert fald godt tilfredse med resultatet af vores konditor-debut.


Til midnat kastede en pram anker midt i Rhinen og herfra blev året skudt ind med fyrværkeri i over en time. Meget få mennesker køber fyrværkeri privat, men heldigvis sponsorerer byen et ret imponerende show. Vejret var heldigvis mildt så vi kunne nyde hele artilleriet indtil vi startede året på dansegulvet.


Godt nytår til alle, der følger vores blog. Vi håber alle er kommet godt ind i 2009 og at I vil blive ved med at klikke ind på vores ydmyge site i fremtiden.

Ingen kommentarer: