08 januar 2009

70.3 - Dag 1

Som skrevet i vores lille årskavalkade, så har vi besluttet os for en af de sportslige udfordringer i 2009; nemlig en 70.3 Ironman. 70.3 Miles oversat til 2 km svømning i åbent vand forfulgt af 90 km enkeltstartscykling og afsluttet med 21.2 km løb. Vi har besluttet os for at deltage i en event i Alicante, Spanien i slutningen af April, hvilket giver os knap 4 måneder til at træne i. Det er ambitiøst, men vi har allerede smugtrænet en smule i 2008, så vi tror projektet er realistisk.

I første omgang gælder det om at gennemføre, og vi vil bruge den første måned til at vurdere vores chancer for succes og alt efter hvordan forløbet går, så overveje om vi skal udskyde debuten. Oprindeligt ville vi deltage i en event i Zürich i Juni, men med et væsentligt lavere deltagerantal i Alicante og sydens sol og varme, så tager vi April-optrædenen.
I dag har vi trukket første billet på vejen, bogstaveligt talt. Vi har været en tur i svømmehallen med Juan og resten af tri-afdelingen af cykelklubben.

Der skal nogle timer på kontoen, det står klart efter aftenens debut i det våde element, men vi har da tilsammen tilbagelagt de 2 km, der er krævet. Stilen er en blanding af freestyle og brystsvømning, men det væsentlige er at vi får hår på brystet og let svømmehud mellem tæerne over de næste 3 måneder.

Vi vil løbende opdatere på bloggen om vores frem- og tilbageskridt, vi har oprettet en lille kategori her, der vil blive tilføjet indlæg til som projektet skrider frem.

Ingen kommentarer: