20 januar 2009

70.3 - Dag 12

Så er næsten to uger gået siden vi startede vores 70.3-projekt. I går mandag var vi i svømmehallen, denne gang i Liestal, lidt syd for Basel. Grunden til vi valgte Liestal var for at hooke op med vores nye personlige coach, Sibylle. Hun er uddannet svømmetræner og skal hjælpe især Anja til at kunne klare de 2000 meter i god stil og ikke mindst indenfor tidsgrænsen. Som vi skrev i vores første 70.3-indlæg så er vi startet på projektet vel vidende at det kræver en stejl læringskurve, især i det våde element. Indtil igår var det stadig lidt uklart hvorvidt projektet var realistisk, men efter 2 timers undervisning på det lave vand i poolen er vi nu officielt fuldt og fast troende på at det nok skal lykkes. Sibylle og Anja skabte i fællesskab et kæmpe fremskridt, fra hundesvømning til fuld crawl.

Student & coach

Der er stadig mange baner der skal tilbagelægges og en del konditions- og vejrtrækningsdetaljer, der skal på plads, men i går var virkelig en dag der giver anledning til optimisme.
Sibylle er tilknyttet projektet 4-5 gange i første omgang, så må vi derefter vurdere om der er brug for yderligere undervisning. Torsdag er der også coaching i velo-klubben så vi burde kunne rykke os et godt stykke over de næste par uger. Mere om vores forhåbentlige fremskridt i de kommende uger.

1 kommentar:

Kanonkuglen sagde ...

Det er et imponerende projekt I har sat jer i stævne - godt at se at I nogen turde satse noget, at lade sig udfordre. Held og lykke med projektet... jeg følger spændt med fra sidelinien:-)!