10 januar 2009

Andermatt

Det var en kold fornøjelse, men dejligt igen at komme ud på brædderne idag, hvor vi har været en tur i Andermatt, 90 minutter syd for Basel for at snowboarde. Heldigvis havde vi ikke glemt det hele fra sidste år, så det er begrænset hvor mange blå mærker vi har med hjem idag.

Andermatt er en lille by med tre forskellige små skisportsteder. Vi har været på Gemsstock, hvor det højeste punkt er 2963 meter. Vi kørte dog mest på et lidt lavereliggende plateau med flere piste. Fordelen ved Andermatts ringe størrelse er at der stort set ingen mennesker er, til gengæld ser man de samme 5 lifte hele dagen. Et dagskort koster 55 Franc, hvilket er 250 kr rundt regnet. Byen ligger lige ved St. Gotthard-passet, som de fleste der har kørt sydpå på ferie, har kørt enten over eller igennem St. Gotthard tunnelen.

Rød løjpe i fin stil.

Nu ligger vi på sofaen med ømme ben efter nogle støvler, der lige skulle udvides. Imorgen flyver Anja til Danmark for at besøge familien og jeg tager en tur på landevejscyklen. Næste uge regner vi med at tage til Laax med snowboards'ne.
God weekend!

Ingen kommentarer: