28 januar 2009

God start på ugen

Der er 3 måneder til det går løs i Alicante - 3 uger gået siden dag 1, så man kan vel godt sige forspillet er overstået. I denne uge venter vi besøg fra Danmark idet bror Simon og bedre halvdel Cecilie kommer og spenderer en forlænget weekend hos os. Af samme grund har vi fokuseret på at få trænet godt de første tre dage af ugen, så mandag tog vi i poolen og svømmede for livet.
3500 meter rundede Morten på en time og Anja fik trænet en masse crawl-teknik, så der er fremskridt at spore.
Tirsdag løb vi begge godt 10 km og idag onsdag har Anja været i fitness mens Morten har løbet til og fra arbejde. God start på ugen, men det bliver nok helller ikke til mere motion for resten af ugen kommer til at gå med hyggelig sight-seeing, snowboarding og lidt god mad forhåbentlig.

Det føles langsomt, men åbentbart hurtigt nok til uskarpe billeder.

I de kommende uger vil vi starte byggeriet af de enkeltstarts/tri-cykler, vi skal bruge til April. Stumperne er i det store hele bestilt, så vi er næsten klar til at starte op. I triathlon cykler man alene og det er derfor vigtigt man kan klare småreparationer på egen hånd i tilfælde af defekt. Det betyder at Anja skal samle sin egen cykel, føre kabler og sætte slanger i så hun ved hvordan tingene hænger sammen. Knap så sjovt som at køre på cyklen, men det er en nødvendighed. Endnu en udfordring på vej mod de "magiske" 70.3 miles.

Ingen kommentarer: