12 september 2008

Paris day 1.5

Vi er godt igang med vores miniferie i den franske hovedstad. Det er fredag formiddag lige nu, vi står i Park Bercy 500 meter fra hotellet og bloger fra en gratis Wi-Fi forbindelse. Her er kort hvad vi har oplevet indtil nu:
Onsdag tog vi højhastighedstoget fra Basel til Paris. 3 timer og 34 minutter tager det, visse steder med over 200 km/t. Efter at have checket ind gik vi en tur i det nærliggende område, fik lidt god mad og gjorde os klar til at gå til koncert. Koncert-salen lå kun 5 minutters gang fra hotellet, så vi tog den med ro og nåede frem i fin tid til en god ståplads midt for scenen, ganske tæt på.

Chris Martin og Co.

I Sportscentret Bercy, der dannede rammen om Colplays anden koncert i den franske hovedstad, er der plads til ca. 10.000 mennesker. De fleste pladser er siddepladser, så vi var ikke mange på gulvet foran scenen. Opvarmningen startede overraskende tidligt, og Chris Martin og Co. gik på kort efter.
Super koncert, fuld tryk fra første minut og masser af hits. De fire britiske fyre kan klart anbefales!

Igår torsdag har vi travet de parisiske gader og vores skosåler tynde. 15 kilometer ifølge kortet, men vejret var så godt, at vi nænnede ikke at gå indenfor nogen steder.

Vi har set Triumfbuen, Champs-Elysées, Place de la Concorde, Louvre, Notre Dame, Pont Neuf og ikke mindst Eiffeltårnet.

Solen har skinnet hele dagen og vi er langt fra de eneste turister hernede. Flere gange har vi hørt både dansk, tysk og engelsk tale.
Idag tager vi Bastillen, Sacré Coeur, Toppen af Eiffeltårnet og måske Versailles. Ikke tid til flere ord herfra nu, vi vender tilbage imorgen!

Ingen kommentarer: