05 september 2008

Go’ morgen Eurobike (morten)

Jeg er paa Eurobike messen I Friedrichshafen torsdag til soendag. Vi bor paa hotel i Oestrig, 55 km fra messen og alt gaar efter planen selvom det er nogle travle dage. Tidligt op om morgenen, til messen og saa 10 timers vandren rundt fra det ene moede til det andet.
Det er selvfoelgelig spaendende at se alle de nye produkter, men vi ser jo ofte prototyper og samples 3-4 maaneder foer messen, saa det er ikke altid der er saa meget nyt paa komponenfronten. Til gengaeld er der masser af flinke mennesker og et overvaeldende udbud af fantastiske cykler.













Imorges cyklede vi til messen. Dels som en del af ”Going Green”- projektet omkring nedsaettelse af CO2 udledningen, dels fordi vi er et cykel-firma, hvem ellers skulle commute by bike?













Vi var 18-20 ryttere imorges og naar man sender folk, der til daglig cykler paa brede highways i Bedford, USA ud paa smaa snoede, Oestriske landeveje og stier langs Bodensee, ber man naesten selv om at fare vild!
Vi naaede dog at komme til messen ret-tidigt, saa fusserne er traette i aften efter de mange kilometer paa Eurobikes filt-beklaede gulve. Jeg har allerede flere hundrede billeder fra messen af alverdens cykler og komponenter, men jeg har desvaerre ikke tid til at sortere i dem endnu. Det kommer asap!
Gruss!

Ingen kommentarer: