28 september 2008

På toppen

Det er længe siden vi har skrevet indlæg om cykeltur med landskabsbilleder og det klassiske "Anja & Morten i cykelgear" - shot. Det er der en grund til, det er nemlig over en måned siden vi sidst var ude og cykle sammen.
Imorges skulle der rettes op på det, vejrudsigten sagde sol og 16 grader, så det er vel ok forhold for sidste weekend i september.

Vi kom for sent ud af døren og var først på landevejen klokken 09.30, men så var det til gengæld en anelse varmere end klokken 9 da vi skulle have krydset grænsen til Tyskland.
Vi havde ikke selv planlagt turen, det stod Mortens kollega Peter for. Det betød tyske landeveje og en del bakker i Schwartzwald, men han havde ikke været flink at fortælle vi skulle kravle op af en 8 kilometer lang stigning der sluttede i knap 1000 meters højde.

Det var lige i overkanten da vi begge var ømme efter Pump lørdag, men vi kom op og når man først står på toppen så er det jo ikke så slemt som da det stod på.
Efter at have klaret dagens udfordring tog vi en kop kaffe (te og cacao for vores vedkommende) på en lille tysk café. Derfra var der kun 20 km hjem på små asfalterede stier gennem vinmarker.

Området er stadig smukt og sommerligt, der er grønne blade på de fleste træer og masser af rovfugle i luften over os. Når solen skinner kan man godt cykle i korte bukser, men luften er ikke varm og sommerlig som for en måned siden. Vi må nok indstille os på det er ved at være efterår.

1 kommentar:

Juansi sagde ...

NICE RIDE INDEED!!!!!!!