11 oktober 2010

Hilsen fra Hong Kong

Det var meningen vi ville opdatere bloggen i loebet af sidste uge, men dagene gik saa hurtigt at vi ikke fik gjort det foer det igen var weekend. Anja sidder nu bogstaveligt talt paa vores billeder fra de sidste 7 dage, mens jeg sidder i terminalen i Hong Kong naar du laeser dette.
Soendag morgen US tid floej jeg fra JFK, og efter godt 15 timer er jeg saa naaet foerste stop paa vejen til Taichung. Heldigvis har jeg et par billeder pa iPhonen fra vores weekend, saa her kommer lidt forsinket et indlaeg om weekenden.

Fredag aften var vi sammen med vores tyske venner, der flyttede samme vej som os for en lille maaned siden. De er i praecis samme situation som vi var, boede sammen i Basel og er flyttet for arbejdets skyld. Hun (Ricky) har et turistvisa mens han (Henning) arbejder samme sted som jeg.

Loerdag var meget gennemsnitlig: Loebetur, praktiske ting omkring huset, gaatur til stranden og lidt god mad. Derudover tilbragte vi ogsaa en del timer foran computeren med at foelge verdensmesterskaberne i Ironman triathlon fra Hawaii.

Billederne jeg har med til Hong Kong paa min telefon beskaeftiger sig med de par timer vi brugte paa at male vores picknic saet, som vi koebte for et par maaneder siden for 10 dollars paa et tag sale. Fremragende koeb hvis jeg skal sige det selv, isaer nu hvor det er blevet flot hvidt.

Anja har lovet at skrive indlaeg mens jeg er i Asien, saa de naeste 2 uger er det hende vi saetter vores lid til. Jeg skal nok update saa meget jeg kan herude fra, men med de Kinesiske myndigheder overvaagende data-stroemmen og masser af arbejde kan det godt vaere det bliver faameldt fra min side.
God uge til alle, jeg maa over og besoege Burger King i mangel af bedre foer jeg skal boarde om en lille time.
Ciao!

Ingen kommentarer: