28 oktober 2010

Cruiser-vejr

Solopgang over Calf Pasture Beach, Norwalk idag, d. 28 oktober. Morten cyklede afsted imorges kl. 07.00 hvilket gav mig nok tid til at nå til stranden inden kl. 07.20, hvor solen stod op.

Det ser jo helt sommerligt ud på billedet, dog afhænger det lidt af hvilken vinkel man tager billederne i. Får man lidt af efterårets blade med, ser det sjovt nok køligere ud.

DMI kan desværre ikke lokalisere Norwalk, så her vejrudsigten fra New York, New York som jo er mindre end en time væk. Nærmere detaljer over Norwalk, New York eller Bethel hvor Mortens kontor ligger,gå til weather.msn.com


Med mindre end to måneder til jul så er det utroligt, at temperaturerne ikke er kommet tættere de nul grader endnu. I Basel synes vi det var fantastisk at der altid var varmere og mere sol end i Danmark. Her er det endnu mere lunt -og vi klager ikke.

Efteråret er kommet nærmest på 14 dage, de dage hvor Morten har været i Asien. Nu når han igen flyver den vej i slut november kan det jo være julevejret kommer snigende. Rart er det i hvertfald at nyde dagene som de er nu.

Ingen kommentarer: