13 oktober 2010

Efterårs indtryk

Den vanlige løberute er så småt skiftet ud til en gå/ løbetur. Det er ikke så rart at løbe når man føler man løber rundt med en oppustet mave. Dog er det gået indtil nu, men dertil er kommet sure opstød, hvilket jeg stadig prøver undgå eller mindske, ved at ændre forskellige ting i min kost.
I går var min morgentur så smuk, at jeg gik en dejlig tur igen om aftenen og vil gerne dele et par indtryk fra min tur.

Man kan virkelig fornemme at efteråret er ved at træde ind

Vi har rigtig mange egern her, og de er da lidt hyggelige. Dog har jeg aldrig set hele familien på én gang før (talte 19 bare på græsset). Det er tydeligt de er ude at skaffe føde og ruste sig til vinteren.

Jeg satte mig roligt på stengærdet og iagttog dem.

Efter små fem minutter begyndte de at sig lyde / skræppe og røre på sig. Pludselig var de alle væk! Desværre er vores Kamera ved have set de sidste dage, så det ryster desværre ind i mellem billederne.
Men jeg fik øje på denne forbipasserende.

Var ikke helt sikker på om min øjne bedragede mig. Der ligger en hundepark få meter væk fra hvor billedet er taget. Der var dog ingen der kaldte på deres hund, og eftersom denne her forsvandt hen over golfbanen, gik det op for mig at det rent faktisk var en coyote.

De små gnavere kom hurtigt frem fra deres skjul igen, stadig alarmerede og på vagt. Men det var så tydeligt de har travlt med at samle forråd.

Jeg fortsatte og gik videre ned mod stranden, også her er der gjort klar til vinteren. Alle bord og bænk sæt er stillet klar. Forberedt til blæst, kolde dage, regn og sne. Brrrr!


Bladene på træerne er ved at skifte farve, og det er begyndt at dufte af efterår.

Solen så stille og roligt ved at sige tak for idag, og på glædeligt gensyn i morgen.

Billederne taler jo nærmest for dem selv.

Denne udsigt er da ikke til at stå for.
Så Morten du må hellere skynde dig hjem igen..

Ingen kommentarer: