31 oktober 2010

Halløjhviiiin!

Som man måske har kunnet fornemme på tidligere indlæg fra Anja, så er Halloween ikke noget man spøger med herovre. Ihvertfald ikke når det kommer til udførelsen af traditionen - selve kostumet og udsmykningen af huset skal helst være så uhyggeligt som muligt.
Til børnene skal man have masser af slik hvis man vil ungå tricks, så vi havde handlet grundigt ind i supermarkedet.

Til de voksne var der fest i Tarrywile Mansion lørdag aften før den egentlige Halloween søndag.
Med til den fest hører traditionelt meget sparsom beklædning af enkelte individer. Seriøs account manager om dagen, letpåklædt cowboy om natten!

Ja - det er en arbejdstelefon...

Vi havde genbrugt kostumerne fra sidste år, da vi ikke følte vi havde tid eller lyst til at fremskaffe nye rober. Anja kunne ikke passe hendes blå prinsesse-kjole, men kunne heldigvis passe i hekse-kostumet.

En anden tradition i Tarrywile er Shotski - et element der stamme fra en skiferie. I sin enkelthed en Rossignol ski monteret med 5 shotglas, der så skal fyldes og tømmes simultant. Man kan sikkert forestille sig hvordan det kan blive en farlig cocktail som aftenen skrider frem.

Søndag aften var det så børnenes tur, heldigvis i varmere udklædning. Man sørger for at have lyset tændt i huset og foran hoveddøren, hvis man vil have besøg og så dukker små udklædte størrelser ellers op i timerne 6 til 9.

Det er en sjov tradition med blanding af uskyldige morsomheder og meget seriøs udklædning af hus og have, men efter en aften med konstant ringen på døren er det rart man kan fortrække til en sportsbar med NFL i TV, når vi nu ikke har noget fjernsyn tilkoblet derhjemme.
Happy Halloween!

Ingen kommentarer: