05 marts 2010

Opstartsvanskeligheder

På min sidste dag her i Connecticut er der et par praktiske ting, jeg skal have ordnet inden flyet letter kl. 21. Første og vigtigste punkt var at få nøglen til volvo’en så vi kunne se den på nærmere hold og prøvekøre den en kort tur.
Stanley vi køber den af kom på kontoret med nøglen, men da den fjernbetjente centrallås ikke virkede ved hverken første eller tiende tryk var vi godt klar over at der var noget galt.

Problemet var dog ikke større end at det kunne løses med et par startkabler. Jeg trillede lejebilen op og Stanley fandt den positive pol på batteriet og koblede volvo’en til i den anden ende.

Efter 10 minutters tomgang kunne jeg trille en kort tur hvor det hurtigt viste sig det var et helt andet køretøj end den lille chevy, jeg havde lejet. Første bemærkelsesværdige forskel var at volvoen var lavet af andet end plastik og tomme øldåser. Nummer to var de elektrisk betjente sæder og super velholdte læderindtræk. Sidste lille detalje var stereo’et, der var kassettebånds-kompatibelt. Troede ikke det fandtes mere, men bilen er selvfølgelig også nogle år gammel.

Alt i alt en meget positiv oplevelse, selvom det er et tungt læs. Bremserne var helt nye og jeg har ingen amerikansk forsikring, så jeg tog den med ro rundt i industrikvarteret, men nok til at have en tilfreds fornemmelse af en god handel.

I aften går det hjemad til Anja, så må vi se om hun er tilfreds med de handler, jeg har indgået mens hun har siddet og fulgt med hjemme foran computeren. Sidste lille kvæk herfra er dette LINK til nogle billeder, der er taget i vores nye (uofficielle) bolig i USA.

Ingen kommentarer: