27 marts 2010

Een mil om dagen ...

Da vi startede denne blog brugte vi en del tid på at finde på et passende navn. Selvom Basel ikke ligger 1000 mil fra Danmark er det ikke helt galt, og med sammentrækningen af tusind smil synes vi at navnet egentligt var meget passende. Med vores snarlige flytning til Connecticut er afstanden i mil pludseligt flerdoblet, forhåbentligt går det samme vej med smilene.
I august danner København rammen om en triathlon af Ironman distancen hvilket drejer sig om 3.8 km svømning i åbent hav, 180 km på cyklen og afsluttet med en marathon. Omsat til mil udgør strækningen samlet 140,6 af slagsen.

Jeg har svævet omkring emnet et par gange før på bloggen, men nu er sidste skridt taget og tilmeldingsgebyret indsat på arrangørens konto. Den 18. August i år skal jeg forsøge at gennemføre Challenge Copenhagen på "hjemmebane" om man vil. Og netop hjemmebanefordelen er den største faktor for at rejse hele vejen til Danmark. Vi håber vores familie og venner har lyst til at flyve over dammen og besøge os, men ved at deltage i KBH regner vi med god opbakning og forhåbenligt også godt dansk sommervejr. Om der er palmer i baggrunden som på dette billede fra Spiez-athlon sidste år er nok for meget at forlange, men mindre kan også gøre det.

Præcis hvordan jeg skal blive klar til udfordringen med flytning, nyt job og nyt kontinent bliver en udfordring, men med 140 dage tilbage at træne i og en forstående kæreste, der gerne vil deltage i træningen skal det nok gå. Om ikke andet så må træningen være en god undskyldning for at komme ud og cykle, når man nu arbejder i branchen. Las os håbe min nye chef ser ligesådan på det...

Ingen kommentarer: