04 marts 2010

It's fun to stay at the YMCA ...

Det er svaert at faa traening til at haenge sammen med lange arbejdsdage og timelange moeder. I Basel er det let at koere fra arbejde 17.30 eller 18 og stoppe forbi poolen eller loebe hjem selvom det er moerkt og koldt. Her i Connecticut er det lidt mere kompliceret fordi afstandende er stoerre og paa kontoret er der loebebaand, men ingen pool.
For at lioese problemet har jeg proevet at koere til Wilton, en by der ligger paa vejen mellem kontoret og Norwalk. I Wilton er der en stor YMCA, altsaa et regionalt borger center med udendoers og indendoers traenings-faciliteter.













Igaar morges kl. 6.45 koerte jeg fra hotellet de knap 20 km til Wilton for at svoemme. Det var tidligt om morgenen, men det var heldigvis let at finde vej, og svoemmehallen havde 50 meter pool, saa det var alt sammen helt fint.













Forholdene er noget anderledes end i Basel. Foerst og fremmest er poolen udendoers med et stort oppusteligt telt over, vandets temperatur er en del hoejere end i vores normale pool, mindre chlor-indholdigt og forholdene alt i alt gode, men aeldre af dato. Om de tager teltet ned om sommeren ved jeg ikke, men tror det forbliver paa.
Jeg fik svoemmet en time foer jeg skulle tilbage nordpaa mod kontoret og det var rart at faa roert sig lidt. Poolen er nok et sted vi kan komme tilbage til i fremtiden, selvom vi sikkert ogsaa ser os om efter noget nyere og smartere.

Ingen kommentarer: