14 marts 2010

Hvor får de det fra?

Vi har i flere omgange skrevet om Schweiziske efterladenskaber, i særdeleshed de enorme mængder af storskrald, der hver anden måned strømmer ud i gaderne aftenen før indsamling. Hvis du ikke har hørt om det før kan du klikke HER og HER.
Vi har ikke lyst til at gentage os selv flere gange end højst nødvendigt, vi synes alligevel I skulle have dette billede med fra fredagens indsamling. Vores nabohus havde tydeligvis en mindre sofagruppe til overs, der fredag morgen stod på gaden og ventede på afhentning.

Hvor alle de møbler kommer fra har vi ingen andelse. Der må være nogle enorme kælderrum i bygningerne, for synet her fremkommer 6-8 gange om året. På de dage er der til tider kaotiske tilstande når byens skrotjagere og krejlere kører gaderne tynde i deres varevogne og indsamler alt, hvad der måtte være af værdi inden affaldsbilen kommer forbi.
Vores nabo var vist ikke heldig med at få sofaerne genbrugs-afsat i denne omgang, men brændbare må de have været, for de var væk fredag eftermiddag.

Ingen kommentarer: