14 marts 2010

Doublejobbing

Ifølge min kontrakt skal jeg starte mit nye arbejde i USA per første April. Det kommer nok ikke til helt at holde idet vi stadig afventer Visa og vi har også en del møbler og personlige ejendele vi skal have fundet logistiske løsninger til.
Vi har haft besøg af en virksomhed, der står for afsendelsen af alle vores ejendele, men der er dog en vis mængde vi håber på at få opbevaret i Danmark indtil vi en dag vender tilbage til de nordlige breddegrader. Det koster ca. 75.000 DKR at få flyttet vores habengut til USA og vi må ikke pakke noget selv, da det skal forsegles af virksomheden, der er ansvarlig for transporten for at forsikring of toldsyn bliver så billigt som muligt.
Men tilbage til jobsituationen, for ovennævnte dato er en proforma deadline, i virkeligheden er jeg startet i mit nye job og har været det i godt en måned nu. Det kører 50/50 med mit gamle job, så det er ikke fuld tid endnu, det bliver det først når vi flytter, men jeg har da fået mit skrivebord indrettet med telefon og monitor på kontoret i Bethel.

I Basel har jeg selvfølgelig min sædvanlige plads på kontoret, og jeg er langsomt begyndt at indse hvor mange ting, jeg har samlet sammen over de snart 3 år jeg har siddet på pinden i Allschwil. Kataloger, samples, cykeltøj og dele fylder mine skuffer og skabe, så det kommer til at tage lidt tid at få ryddet op. Fredag sendte jeg et par kasser med stumper til mine forældre i Holbæk, så kan de forhåbentligt stå der indtil vi en dag får brug fpr dem eller holder cykel-loppemarked.

Som du kan se på billederne er jeg hverkan at finde på kontoret i USA eller i Basel, og det er ikke kun fordi det er søndag. Imorgen mandag rejser jeg nemlig til Taiwan på messe og til salgsmøder med de distributører jeg skal afsætte produkter til de (forhåbentligt) mange kommende år.

Ingen kommentarer: