03 november 2007

Last stop New York City (morten)

Sidste dag i US for denne gang gik med at besøge the Big Apple. Vi var ni ingeniører, der tog af sted fra Bethel med tog tidligt torsdag morgen. For to af ingeniørerne var det første gang i deres liv de skule rejse med tog! En noget bemærkelsesværdig situation for en Europæer, men ikke desto mindre så er offentlig transport ikke nær så benyttet på de kanter.

Vi tog toget fra Bethel til Central Station. På vejen kom vi forbi Cannondale Station, togstationen der har lagt navn til cykelmærket af samme navn. Historien er kort fortalt at en af grundlæggerne af Cannondale førte en telefonsamtale fra togstationen, og da han blev spurgt om under hvilket navn hans kommende virksomhed skulle registreres, kiggede han op på skiltet på gavlen og udbrød: ”Hvad med Cannondale?”. Resten er historie... Desværre kunne jeg ikke få selve skiltet på gavlen med på billedet, men det er den røde træhus, der er stations-bygningen.

New York virker som en utroligt spændende by. Vi fik desværre kun set et museum og så Niketown (stor Nike-butik) men vi fik travet rundt i byens gader et par timer eller tre.
I Niketown skulle vi have custom-designet Nike-sko og se hvordan designerne hos Nike arbejder. Det var spændende selvom jeg ikke synes vi fik et så grundigt indblik i processen som man kunne ønske sig. De holder kortene tæt til kroppen i USA.

Torsdag aften 19.10 var der kun at flyve hjem til Basel, hjem til Anja med bagage, cykel og et ønske om at komme retur til US med mere tid på kontoen.

Ingen kommentarer: