16 november 2007

4 måneder – 1500 besøgende

Vi har nu været i luften 4 måneder og til vores store glæde har vi på nuværende tidspunkt over 1500 hits på vores side. Vi er meget glade for alle de kommentarer og mails vi modtager og vi håber I vil følge lige så meget med i fremtiden.
Tak fordi du gør vores weblog til den mest besøgte danske-cykelinteresserede-bosidende-i-Basel-blog.

3 kommentarer:

Kanonkuglen sagde ...

Hej Morten & Anja... tak for en god udenlands-dansker blog:-)! Vi fortsætter med at kigge med herfra:-).

Anonym sagde ...

Nu er det vist ikke for tidligt at melde vores tilstedeværelse på jeres smukke blog! Vi har vist ikke været for flittige til at besøge den, men vi har smugkigget lidt... Skønt at se og høre, at I har det godt og oplever! Sender med længsel tankerne tilbage på vores mange ansvarsløse, eventyrlige, impulsive, ...livsfarlige ekspeditioner på ski, cykel og scooter rundt omkring i verden! Ak ja, det var dengang! Nu sidder vi blot her i vores butik i Aalborgs triste gader, Står op til regn, havregrød og bleskift dag efter dag... hi hi. Spøg til side, vi har det rigtig godt og bleskift er vi øjensynlig ikke trætte af eftersom der jo snart kommer endnu et blebarn i vores liv! Vi glæder os rigtig meget! Det lyder spændende med alle jeres planer mht ski og Toscana osv. Nu kan vi ikke skrive mere, hej!

Anonym sagde ...

...Det er ikke helt usansynligt at vi er med på et eller andet. Vi rejser til Lanzerote i uge 6, og Toscana er jo et fint sted om foråret! Resten må være op til cykeltossen herhjemme... Glæder os til at følge med i hvad I laver fremover, nu er vi med i kampen!! Ha det godt, knus fra os tre