31 januar 2012

Dagen vores søn lærte at gå ...

Det var ellers ikke meningen, der skulle være to video-indlæg i træk, men idag har vores søn løsrevet sig fra vores trygge voksenhænder, og bogstaveligt talt kastet sig ud i gangsportens ædle kunst. Efter nogle dage, hvor han har gået 4-5 skridt alene fra sin mor til hans far og vice versa, har han idag på eget initiativ sluppet alle sikkerhedsgreb og trisset solo afsted med små baby-skridt.
Videoerne er lidt mørke, da det er klokken 19:30 om aftenen og solen er gået ned, men det har stået på hele dagen og vist sig som lidt af en udfordring, for det er uden varsel at Benjamin beslutter sig for enegang.



Som om Benjamins bedrift ikke er nok i sig selv har dagen også budt på hans femte nat i streg uden at vågne mellem hans sengetid klokken 20.00 og 06.00 om morgenen. Han har i længere tid villet have en sut eller et kram omkring klokken 04, men det er åbenbart overflødigt nu. Vi har også idag opdaget to kindtænder, der kigger frem, så hvordan han klarer den uden brok forstår vi ikke.



I dag er også onkel Simons fødselsdag, så der er mange begivenheder på denne sidste dag i Januar 2012. Vi må nok også som nye forældre sande, at vi er ved at have overstået alle milepælene. Vi mangler bare hans første rigtige ord, så er der kun første skoledag, konfirmation og studenter-eksamen tilbage, så er vores lille peanut blevet voksen...

Ingen kommentarer: