29 januar 2012

Nye Venner

I denne nu forgangne weekend har vi haft besøg af nogle nye venner. Morten arbejder med manden, der hedder Matt og er tidligere professionel hockey spiller fra NHL. Han nåede godt nok ikke så langt i hans karriere, før han blev skadet og måtte tage til takke med et fortsat idrætsfokus centreret omkring cykling.

Matt er flyttet med wife Andrea og barn Rilah fra udkanten af Boston til Danbury, og vi har i nogle måneder nu forsøgt at få besøg af dem. Først var Rilah syg, så blev Benjamin forkølet og så fik Rilah feber igen, og da det pludselig var jul måtte vi udskyde aftalen til januar.

Det var nu også ok, for nu kan Benjamin næsten gå, så han og Rilah, der er 18 måneder gammel kan lege bedre sammen. Godt nok er hun en lidt stille pige, der ikke er så udfarende og umiddelbar som Benjamin, så det tager nok lidt tid før hun bliver helt tryg ved ham. Meeen, han kunne da godt få lov at skubbe hende rundt på hans nye bil, som han iøvrigt er helt vild med. Den måtte hun gerne låne, så det gik lige op.

Familien blev her til middag og kørte derefter nord på igen. Andrea går hjemme ligesom Anja og de er meget flinke og vil rigtigt gerne ses med os igen, så det kommer der sikkert et godt nyt forhold ud af i fremtiden.

Ingen kommentarer: